GYES
Thumbs Up 
Herkese merhabalar. Eylül ayında piyasaya ilk çıktığı gün aldığım Gyes Line ile nihayet 1000 atımı devirdim ve Gyes başlığını yeni gördüm, forumdaki arkadaşlar için ufak bir değerlendirme yapmak istedim. Baştan söyleyeyim, tabancaya kelimenin tam anlamıyla hayran kaldım. Üzerinde 90 derecelik düz bir tetik var. Silah yarı kurulu sistem olmasına rağmen ilk 100 atımdan sonra tetik gayet güzel hafifledi ve pürüzsüzleşti. Açıkçası Sarsılmaz SAR9 serisine göre katbekat iyi bir hissiyatı var, o eşek ölüsü gibi ağır ve yorucu tetik bu silahta kesinlikle yok.

Atış konforu çok üst düzeyde, tepmesi çok az olduğu için mükerrer atışlarda kontrolü kaybetmiyorsunuz. 15 metrede yaptığım atışlarda aldığım grupmanlar gayet başarılıydı. Bu 1000 atım boyunca bilerek farklı firmaların mühimmatlarını farklı grain karışık (Mke, bps, sterling) olarak kullandım. Tabanca kesinlikle mühimmat seçmiyor, hepsini sorunsuz yaktı. Kovan tahliyesi de inanılmaz stabil; tırnak görevini kusursuz yapıyor ve 45 açıyla saat gibi istikrarlı bir şekilde fırlatıyor. Son olarak kabza ergonomisi ve tasarımdan da bahsedeyim. Çizgileri zaten çok hoş ama asıl olay üzerindeki doku. Diğer bazı yerli tabancalardaki gibi (özellikle Stoeger ve Yavuz) eli acıtmadan çok güzel ve sağlam bir kavrama hissiyatı veriyor.

Şahsen çok memnun kaldım, almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Merak ettiğiniz bir detay olursa seve seve cevaplarım. Herkese emniyetli atışlar. Angel
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için shotcomesaround'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi