Dinozorlar Föyü
Herkese tekrardan merhaba.

Foruma sanırım 2010 da üye olmuştum. Artık 45 yaşındayım, fosilliğe merhaba. Güzel insanlar tanımaya ve harika bilgiler edinmemize vesile olan forum. Seni tekrar görmek ne güzel. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Saygılarımla
[+] 8 kullanıcılar diyor Bu gönderi için karabasan'e teşekkür ederiz.
Bul
Sayın ceycey bu foruma tekrar hayat verdiğiniz için çok teşekkür ederim,forumla tanışmam  yanlış hatırlamıyorsam 2016 yılıydı gece yarilarina kadar okuyup hatundan çokça fırça yemisligim vardır ama pişmanlığım yoktur?sayın lupus'un yazdıkları,Ankara'dan Türkmenoğlu forumdaşimin yizsiz konularını,sayın demirci57 nin yerli sanayi için yazdıklarını aklımın bir köşesinde kazimisizdir umarım hepsi forumdadirlar artık bende 47 ye merdiven dayamak üzereyim bu forumdan çok şey öğrendim açıkça söylemem gerekirse forumla tanışmamış olsaydım muhtemelen silah sever bir maganda olma ihtimalim yüksekti tekrardan teşekkürler sayın cey cey tüm forumdaslarima saygılarımı sunarım İzmir'den Ümit
[+] 9 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Köstenceli35'e teşekkür ederiz.
Bul
(02-04-2024, 00:02)Köstenceli35 yazdı: Sayın ceycey bu foruma tekrar hayat verdiğiniz için çok teşekkür ederim,forumla tanışmam  yanlış hatırlamıyorsam 2016 yılıydı gece yarilarina kadar okuyup hatundan çokça fırça yemisligim vardır ama pişmanlığım yoktur?sayın lupus'un yazdıkları,Ankara'dan Türkmenoğlu forumdaşimin yizsiz konularını,sayın demirci57 nin yerli sanayi için yazdıklarını aklımın bir köşesinde kazimisizdir umarım hepsi forumdadirlar artık bende 47 ye merdiven dayamak üzereyim bu forumdan çok şey öğrendim açıkça söylemem gerekirse forumla tanışmamış olsaydım muhtemelen silah sever bir maganda olma ihtimalim yüksekti tekrardan teşekkürler sayın cey cey tüm forumdaslarima saygılarımı sunarım İzmir'den Ümit

Sağolun.İyi forumlar diliyorum.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
Sizleri yeniden görmek çok güzel. Umarım burası yine bu ülkenin, silahlar hakkındaki en büyük bilgi kaynağı haline gelir. Sayın ceycey'e bu imkanı verdiği için ayrıca teşekkür ederim. Hepinize selamlar.
[+] 5 kullanıcılar diyor Bu gönderi için Husrev'e teşekkür ederiz.
Bul
Herkese merhabalar. Ben 2009/2010 yıllarında, daha askere gitmeden önce eski foruma direkt adım ve soyadımla üye olmuştum. Pek yazmadan ama bol bol okuyarak zaman geçiriyordum. O zamanlar sadece kişisel ilgim nedeniyle birçok şey öğrendim ve bir zaman sonra ateşli silahlarla ilgili bir mesleğe dahil oldum. Bu forumda öğrendiğim bilgiler gerek aldığım eğitimlerde gerek de iş başında birçok yanlışı ve hatayı tespit etme ve düzeltme imkanı sağladı. O yüzden hem platforma hem de bu platforma değer katan kullanıcılarına bir vefa borcu hissettim. Eski forumu ders kitabı gibi keyifle çalışırdım, kapanması içimde bir boşluk bıraktı. Ne herkesin rastgele kafasına göre bilip bilmeden bir şeyler yazdığı Facebook grupları ne de Instagram'daki az bilgi paylaşıp bol şov yapan sosyal medya atıcıları bu boşluğu dolduramamıştı. Şimdi forumun tekrar faaliyete geçmesinden dolayı mutlu oldum. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Umarım bundan sonrası için buradan bir şeyler öğrenmeye devam ederken kendi bilgi ve tecrübelerimle de katkıda bulunabilirim. Hepimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim.
[+] 5 kullanıcılar diyor Bu gönderi için sentinel'e teşekkür ederiz.
Bul
(03-04-2024, 00:54)sentinel yazdı: Herkese merhabalar. Ben 2009/2010 yıllarında, daha askere gitmeden önce eski foruma direkt adım ve soyadımla üye olmuştum. Pek yazmadan ama bol bol okuyarak zaman geçiriyordum. O zamanlar sadece kişisel ilgim nedeniyle birçok şey öğrendim ve bir zaman sonra ateşli silahlarla ilgili bir mesleğe dahil oldum. Bu forumda öğrendiğim bilgiler gerek aldığım eğitimlerde gerek de iş başında birçok yanlışı ve hatayı tespit etme ve düzeltme imkanı sağladı. O yüzden hem platforma hem de bu platforma değer katan kullanıcılarına bir vefa borcu hissettim. Eski forumu ders kitabı gibi keyifle çalışırdım, kapanması içimde bir boşluk bıraktı. Ne herkesin rastgele kafasına göre bilip bilmeden bir şeyler yazdığı Facebook grupları ne de Instagram'daki az bilgi paylaşıp bol şov yapan sosyal medya atıcıları bu boşluğu dolduramamıştı. Şimdi forumun tekrar faaliyete geçmesinden dolayı mutlu oldum. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Umarım bundan sonrası için buradan bir şeyler öğrenmeye devam ederken kendi bilgi ve tecrübelerimle de katkıda bulunabilirim. Hepimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim.

Sn.Sentinel, aramıza hoş geldiniz. İyi forumlar diliyorum.

(02-04-2024, 23:57)Husrev yazdı: Sizleri yeniden görmek çok güzel. Umarım burası yine bu ülkenin, silahlar hakkındaki en büyük bilgi kaynağı haline gelir. Sayın ceycey'e bu imkanı verdiği için ayrıca teşekkür ederim. Hepinize selamlar.
Hoş geldiniz. İyi forumlar.
[+] 4 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
Herkese selamlar,
Paylaşım olarak pek aktif olmasam da sanırım 2010 veya 2011 yılında üye olmuştum daha önceki foruma, bir silah sever olarak formunun tekrar canlanması beni mutlu etti.
Sabahlara kadar beğendiğim silahların yorumlarını okuyup fotoğraflarına bakardım Smile
Umarım eskisi kadar kalabalık,bol paylaşımlı zamanlar geçiririz hepimiz.
[+] 5 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ahmetant'e teşekkür ederiz.
Bul
(04-04-2024, 23:14)ahmetant yazdı: Herkese selamlar,
Paylaşım olarak pek aktif olmasam da sanırım 2010 veya 2011 yılında üye olmuştum daha önceki foruma, bir silah sever olarak formunun tekrar canlanması beni mutlu etti.
Sabahlara kadar beğendiğim silahların yorumlarını okuyup fotoğraflarına bakardım Smile
Umarım eskisi kadar kalabalık,bol paylaşımlı zamanlar geçiririz hepimiz.

Hoş geldiniz. İyi forumlar.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
Hayırlı olsun.
Yeniden aranızda olmak çok hoş bir duygu.
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için YILDZ37'e teşekkür ederiz.
Bul
Merhabalar, foruma 2010 yılında üye oldum. Kapandığında, o kadar bilgi eğer kaybolduysa çok yazık oldu diye üzüldüm. Zaman zaman belki yine açılır düşüncesiyle deneme yaparken dün akşam bunun gerçekleştiğini görünce çok mutlu oldum. Ben Yalova’da yaşıyorum. Yaş artık kırk üç. Öğrenmeye ve bilgilenmeye devam.Saygı çerçevesinde tekrar kaliteli ve bilgilendirici paylaşımlar olması dileğiyle.
Herkese esenlikler dilerim.
[+] 3 kullanıcılar diyor Bu gönderi için baracuda77'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi