Sw mod 36 kılıf önerisi
Sw model 36 için günlük taşımada iç yada dış kılıf olarak tavsiyelerinizi bekliyorum. Aynı zamanda nereden bulabileceğim konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var.
Bul
(23-04-2024, 02:03)Fıratkarayaka yazdı: Sw model 36 için günlük taşımada iç yada dış kılıf olarak tavsiyelerinizi bekliyorum. Aynı zamanda nereden bulabileceğim konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var.

Blade Tech, Compact Hollster, Black Hawk vb markaların sitelerine bakın.Yine bu marka kılıfları
Ebay ve Amazon gibi alışveriş sitelerinde bulabilirsiniz.TR'de ise Tac87.com'a bakın.
Tercihinize göre, nano, kydex,deri veya süet kılıf bulabilirsiniz. Tavsiyem IWB denilen pantolon
içi kılıflar.Dış kılıf takım elbisede tabancayı belli eder. Ben göbek deliğini saat 12 yönü kabul
edersek, 1,5-2 yönünde iç kılıfla taşıyorum.
Bir kaç örnek:

[Resim: tiv243m.jpg] 
[Resim: k6wraia.jpg]
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için ceycey'e teşekkür ederiz.
Bul
(23-04-2024, 12:36)ceycey yazdı:
(23-04-2024, 02:03)Fıratkarayaka yazdı: Sw model 36 için günlük taşımada iç yada dış kılıf olarak tavsiyelerinizi bekliyorum. Aynı zamanda nereden bulabileceğim konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var.

Blade Tech, Compact Hollster, Black Hawk vb markaların sitelerine bakın.Yine bu marka kılıfları
Ebay ve Amazon'da gibi alışveriş sitelerinde bulabilirsiniz.TR'de ise Tac87.com'a bakın.
Tercihinize göre, nano, kydex,deri veya süet kılıf bulabilirsiniz. Tavsiyem IWB denilen pantolon
içi kılıflar.Dış kılıf takım elbisede tabancayı belli eder. Ben göbek deliğini saat 12 yönü kabul
edersek, 1,5-2 yönünde iç kılıfla taşıyorum.
Bir kaç örnek:

[Resim: tiv243m.jpg] 
[Resim: k6wraia.jpg]
Teşekkür ederim Sn. Ceycey
Bul
J frame için kullandığım en iyi kılıftır.

https://www.opticsplanet.com/leather-spe...-left.html

[Resim: opplanet-blackhawk-leather-speed-classic...00bkr.webp]
[+] 2 kullanıcılar diyor Bu gönderi için turkmenoglu'e teşekkür ederiz.
Bul
(29-04-2024, 20:51)turkmenoglu yazdı: J frame için kullandığım en iyi kılıftır.

https://www.opticsplanet.com/leather-spe...-left.html

İç ve dış kılıf olarak kılıf bulmam konusunda sn. Ceycey sayesinde kılıfları tarafıma ulaştı. Kendisine teşekkür ediyorum
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için chief's special'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi