Beretta 1301 Tactical Modlama
(05-05-2025, 18:29)Zobnan yazdı:
(01-12-2024, 00:41)Actionman yazdı: Merhaba sayın Zobnan,
Nordic components uzatma tüpünü nasıl temin ettiniz?

Merhaba, kusura bakmayın yorumunuzu yeni gördüm bildirim gelmedi bana. Barut arms Oğulcan bey’den temin ettim.

Çok teşekkür ederim.
si vis pacem, para bellum
Bul
(01-12-2024, 00:41)Actionman yazdı: Merhaba sayın Zobnan,
Nordic components uzatma tüpünü nasıl temin ettiniz?
Merhaba,

+2 uzatma tüpünü ve namlu tutucusunu Emka Av diye bir firmadan buldum. Fena oturmadı. 2 tarafında da Pikatini ray var. İsterseniz bir inceleyin sizde. 

https://www.emkaav.com/beretta-1301-uzat...mp-pmu5446

Saygılar, sevgiler
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için Aliacar1969'e teşekkür ederiz.
Bul
Merhaba hocam, zhukov kundak hakkında özel mesaj gönderdim.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için OneEighty'e teşekkür ederiz.
Bul
merhabalar, Zobnan hocamdan zhukov kundak temin etmemden sonra kendi 1301 tactical tüfeğimi ve mod 2 güncellediğim halini sizlerle paylaşmak istedim.

yapılan Modifikasyonlar: 
1- Aridus industries magpul dipçik adaptörü
2- Magpul SGA mossberg dipçik + Magpul Sling Mount Kit type 1 (kayış için qd bas çek yuvası)
3- Aridus industries magpul zhukov kundak
4- Magpul m lok QD Sling Mount
5- Olight odin S m lok fener
6- Holosun HS515CM Solar Multi-Reticle Red Dot
7- BRK tactical  6'lı Tüfek Yanı cırtlı fişeklik
8- Beretta +2 uzatma tüpü
9- Yerli acil durum fişekliği m lok yuvasına takıldı

[Resim: 287rrip.jpg]
[Resim: rp0z8vt.jpg]

tüfeğimi uzun bir süre bu haliyle kullanıp geçen haftalarda 1301 için mod 2 kundak ve mod 2'lerde takılı olan pro lifter kaşıktan temin ettikten sonra zhukov kundağı değiştirdim.

[Resim: 43gddet.jpg]
[Resim: cc958e7.jpg]

Dikkatli bakanların fark edebileceği üzere, tüfeğimin kasasında standart 1301 Tactical modellerine göre bazı farklar mevcut.
  • Yükleme portu hızlı dolum için tıraşlanmış
  • MY23 olmasına rağmen tetik düz değil, kavisli
  • Gövde kontürlerinde küçük farklılıklar var
 Sebebini sanırım stoegerde firmasıda tam olarak bilmiyor. Bazı partiler italyadan bu şekilde gelmiş.

[Resim: g7cq0f1.jpg]

ayrı bir mesajda ise mod 2 kundağa tekli acil durum fişekliğini insert çakma somun kullanarak nasıl taktığımı anlatacağım.
[+] 6 kullanıcılar diyor Bu gönderi için OneEighty'e teşekkür ederiz.
Bul
Sayın OneEighty tüfek çok güzel olmuş, güzel günlerde kullanın. Magpul dipçiki yakınlarda mı temin ettiniz ? Mossberg im için zamanında almadım şimdi de bulamıyorum da ondan sordum.
Bul
(23-04-2026, 17:55)Husrev yazdı: Sayın OneEighty tüfek çok güzel olmuş, güzel günlerde kullanın. Magpul dipçiki yakınlarda mı temin ettiniz ? Mossberg im için zamanında almadım şimdi de bulamıyorum da ondan sordum.

hocam teşekkür ederim. Dipçik yurt dışından temin edildi maalesef. Türkiyede bulmak çok zor Barutarms bir ara getirmişti fakat onun dışında bilgim yok. magpul zhukov kundak ile ilgilenen olursa özel mesaj gönderebilir.
[+] 1 kullanıcı diyor ki Bu gönderi için OneEighty'e teşekkür ederiz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi